ALBERT SUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIN DUMMA ONSKEFULLA BROR FÖRSÖR MITT LIV!!! HUR KAN MAN VARA SÅ DUM OCH TRO ATT JAG SLARVAR BORT HUNDENSKOPPEL OCH TROR ATT HAN ÄR PAPPA FÖR DET!!! NEJ ALBERT VET DU VAD DU ÄR BARA 2 ÅR ÄLDRE ÄN MEJ SÅ KOM INTE OCH TROR ATT DU ÄR NÅGOT VIKTIGT I MITT LIV!!!!!!!!!! JAG BLIR GALEN PÅ DET DÄR KRYPET! HAN MISSHANDLAR MEJ( SKOJJ) MEN ONT GÖR DET. TVINGAR MEJ SAKER. SNÄLLA GUD LÅT HONOM BLI INFÄRNGSLAD I SITT RUM OCG SÅ FÅR JAG HÖRA HONOM BE TILL GUD!!!! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!!!!
HATFULLA SLAG//BAUMGARTNEWS

Skola, ingen handboll:(

Hejsan.
Idag har det ju varit skola och det var inet det roligaste som finns då. Men våran jumpalärare sa att vi skulle spela handbollsmasch men sen avr det visst ingen. och jag var orolig att vi skulle ha ute gympa. Och jag hade linne och shorts(stavfel) Men som tur var, var det inne. Men men detta är våran längsta dag som vi har.Men den är inte så lång. Eller jo ganska mycket. Men det blir förvirrande! Vi gjorde mästa göra klart idag. Engelsa ska vara klart. So ska vara klart, Svenska sk vara klart. Allt typ. Men men. efter den långa skoldagen så var jag med Shaille och Bella. Vi hade jätte kul. Vi bakade och SKULLE bada men det var inget vatten i poolen. haha. Jag har en liten bubbelpool. Du skulle se Shailees min när hon öppnade poolens lock och Bellas. Hon som såå gärna ville bada! haha!! Men ajg visste inge och min min var nog oxå jätte rolig, Oj oj! Jaja. Dom skulle hem typ 6 och då kollade jaqg på tv. Sen ringde jag runt lite. Shailee och Bella ska sova hos mej i morrn och då ska som komma typ 4 för vi ska pä bio. Juhu!! Kul. Och så sover dom här. mamma och pappa är borta nu så Frerik(min farnror) är här. As kul För han är jätte rolig och jätte snäll. men han sover över här för han ska till norgesnart. Eller någont sånt var det:S
jaja. Imorrn är det kaneval och jag ska avar clown. haha. men jag kommer misslyckas totalt att klä ut mej!! Haha!! Ni får se bilder i morrn på hur jag ser ut.
Puss// Baumgartnews.

Skola

Hejsan.
Idag är det skola igen´. Och imorrn är det fredag och kaneval eller hur det stavas. Men lsut pratat om det jag skriver om det i morrn.Men idag är det inget specielt utan att vi ska spela handbolls masch(stavfel vet) Men jag tror att det är kanakse det. Har ingen anning:S Men vi ska typ spela mot 5A. Kul kul kul. Men  hej då.


Studdsamatta,vettenspridare

Johanna hoppar igenom vattenspridare.
Hejsan.
iadg som sagt har det varit friluftsdag. Och det var inet kul. Cykla dit, gå hela dagen! och den cykla hem! Vem pallar det. Efter det var jag med felle och Johanna. Vi var as trötte först, Men sen kokade vattnet och vi hoppade lite. Vi gjorde(Felicia och jag) gjorde konstiga danser. Hoppade runt, Upp i luften och Johanna kollade på när vi gjorde det 1 och 1. As kul. Efter det så skulle jag sjunga lite. För jag ska sjunga upp på skolavslutningen för min klass. Pirr pirr.Men det komer säkert att gå bra.  men men, Efter det så tog Felicia fram vattenspridaren och satte på den. jag som hade på mej(stavas her ingen annign:S) Så jag blev en anning blöt. vatten avr iskallt, så det var ju inet det bästa heller. men men. sen skulle jag hem, skulle ut med hunden. Det var as varmt!! Men lidandet tog bara 10/15 minuter. medans så pratade jag med Shailee om i morgon. Jag isabell och Shaille ska göra något då.Och solklart åpratade vi om annat. Medans höll ajg men macka som ajg ville äta men jag orkade inte. Sen kom jag hem. Kollade på tv(åt mackan) Och sen kom albert och plågar började. Sen så gick vi ut. och kasta sten på avrandra, aj aj. Någar 6 or komförbi. Pinsamt. men jag bara garvade och log mot dom. (tror att dom är colla eller?) ;) Och sen satte jag på datan, chattade lite med Ebba, Elvira,victoria och Adam sen så började jag skriva. Bar dag eller?
Puss// Baumgartnews.

Anna/Jag hoppar igenom vattenspridare.


Friluftsdag M.M

Hejsan. Förlåt om jag inte skrev i går men jag hann tyvärr inte. Jag var med Johanna hela dagen och vi busade lite. :) Vi skulle jogga men det bev för sent ås jag gick hem för att äta. Jag fick kallkon. Vi kunde ha badat i Johannas pool men den är typ sönder. Fodralet är det typ. Så naj. Vi kunde inte. Men vi  hade kul ändå. Jag blev klar med en sak på slöjden. Min väska i går. Den belv jätte fin. Jag vill inte vara ego. But I Love It! jag och johanna skulle sola. För det var as varmt. Men vi ville spela data också. Men man såg inget där ute så vi satte oss i hennes badrum och spelade. Och glömde totalt att vi skulle sola. När vi väll skulle det så regnade det. Typiskt. Men idag så kan vi sola och kanske bada. Idag är det typ friluftsdag! Och det är inet kyl för det suger. Och jag ahr skavsår på hälen så jag kan inte ha en sko på den foten. Så jag måste lida hela dagen. Och så ska vi cykla dit. Ännu bättre/ NOt!! Velamsund vill väl ingen cykla till.
JaJa ska dra till skolan.
Puss// Baumgartnews.

den här väskan gjorde jag. Stolt.






Bra med pool

Hejsan.
Idag avr det skola efter den långa långa helgen. Åh det var inte skönt. Jag var as trött på morgonen och vaknade 7. Idag i skolan hade vi ja Sv, Matte, Historia och bild. Bilden suger för hon är inet bra!! Matte suger också för det är svårt, Och historia suger för att det är histora. Varför ska man lära sej det. Det är väll ingen nytta? Jaja. Sv är inte heller bra för att det är veckans ord, och min är borta! Så det är lite svårt. Och ajg ligger efter typ 5 kapittel. Ahh hjälp mej. Jaja, Efter skolan så skulle avr igentligen vara med Shailee men ngot hände men Tarak så jag var med ellen. Senare kom Felicia. Vi bakade kladdkaka och gick ner till trollsjön och åt den. Den var good. Felicia skulle egentligen bada men hon ville inte om ingen annan skulled det så det blev inget:( Jaja. Joar, Daniel och Niklas var där(går i min klass) dom kastade kottar på oss. Fast ingen träffade. Så vi bara satt där. Haha! SEn gick vi hem och Felicia gick hem skälv. Undra varför? Eller åkte hem lite senare med sin mamma eller pappa:S och då passade jag på att gå ut med hunder Scooby. Han hade sprungit mycket så ahn läs as rolig. JHag gick förbi Johannas hus. Ebba Johanna och Victoria badade och jag sa hej. Och ajg och Johanna bestämmde att jag skulle ditt lite senare. och det gjorde jag. Jag åt min mat. Pizza mm. Gott gott har typ inte ätigt det på skiit länge. Sen gick ajg över. Johannas pool är jätte var och stor. Okej jag hade badat i den förra året då! 38 grader! Skönt. Efter vi hade gjort det ås gjorde vi någon lek när vi duschade(stavas vet ej) Det avr iskallt vaten. Och om Johanna stod i det i 4 sek, skulle jag i 8  sek. Asså dubbelt. Det var hämskt. Man fick as ont i huvudet. Sen tog vi varmt vatten och gjorde om det. Gud vad det var kallt!! Sen gick ajg hem loggade in på pa. åt tårta. haha. Och sen bloggade jag lite. och nu gör jag det.
Puss// Baumgartnews.

Partay/trollan

Hejsan.
Nu är det jag som skriver inte någon annan. Jajaj. Som Julia kanske skrev så var vi i trolan idag. Det är en sjö, den är as kall. Em För fötter:S Jaja, dom som var där var Jag(OFC) Julia(OFC) Ebba(OFC). Och så kom, Ville, Naklas, adam, Felicia och Ida var också där. Lilla klumpen var vi. Och vi hade kul kul. Okej. Sen klockan 4 halv 5 så gick vi hem:( Och bytte om till Felicias partay. Det var as roligt. Hon har fått en studdsamatta. Roligt Roligt. Vi åt good mat och efterrätt. Mmm. Sen kollade vi på film Twiligt. Men alla blev typ okoncentrerade så alla slutade kolla och gick ut och studdsade. 2 och 2 fick bara studdsa men vi löste det gott och väl. Sen lekte vi lekar. Och det hade då börjat regna. Men inet så mycket men man blev lite blöt. Det var roliga lekar. Men ajg fattade typ inte de första leken. Man skulle ta 2 steg och leta och sen skulle man räkna ner först från 15 sen 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, Ja och så skulle dom andra gömma sej. Oke j det låter osm att jag fattar men jag hängde inet med  riktigt. Sen sduddasade alla typ. 2 och 2! Sen, ja började dom flästa gå hem. Och då gick jag Ebba och Johanna hem, men varandra. Vi skulle kanske bada i Johannas pool men vi fick inte. Thats Life. Sen när jag kom hem så tog jag ett glas te och kollade på tv-. Ingen roligt så jag bloggade lite som jag gör nu:) 
Nu ska jag dra Playahead väntar på mej;) 
Puss// Baumgartnews. 



 


Gästinlägg

Hej :)
Jag är Julia. Annas bästa kompis. Fick skriva ett gästinlägg här ;) Haha.
Vi har precis fixat en ny header till Anna. Riktigt fin! Eller hur? Hih.
Idag har vi vart vid trollan och typ gjort ingenting. Fast vi var där med Ville, Adam, Ebba och Niklas. Fast sen kom Felicia och Ida också :)
Vi åt muffins och "drack" saft. Och killarna badade (Anna tog ett litet dopp).
Hih. Snart ska vi på tjejkväll hos Felicia (om ca. 1 timme). Så vi ska börja fixa oss bara!
Måste gå.
Puss & kram
/ Julia

shalle/bella.

Hejsan.
Idag har jag haft kul. jag var med Shalle och Bella. Vi hade kul kul kul. Vi gick till insjön. ingen badade men Bella ville det. Inte jag! jag är badkruka och det var sviiiinkallt! Bella hade gjort dom goodaste mackorna någonsin! Mhm. så gooa. Vi tog med dom til in sjön så vi hade en picknink. As kul. Oh juste när Dom lagade maten så var jag utelåst. Men dom öppnade fönstret till mej. men jag snodde saker. Osten, kruckor, Tomater, mycket mer. Dom blev inte arga men irreterade. Haha! Och i morrn ska ajg vara med Shalle. mer mer mer! Så kul. Haha. Oj. Nu ska jag äta godis och ringa lite här och där.Sen ska jag göra onskefulla miner till min pappa mamma och broshan. Mohaha!
Puss//Baumgartnews.

Bildersenare

Frisk

Hejsan.
idag är jag allt frisk. Jippo. Det är bar för att vi hade hemkunskap i dag. sista gången:( men det braiga med det är att vi gjorde tårta, rulltårta. okej den är inet äklig men min var...ja sådär. Smakade bröd med hallon och grädde. mumsigt... Jaja. Det var sista gången vi hade hemkunskap. Vi kommer inte ha det i 6:an. Neej! Det avr ju det roligaste ämnet av allt. Specielt matte! jaja, vi hade anda saker oxå i dag. Inte bara hemkunskap, utan. Kompissnack= Kul.
No= jobbigt måste skriva snabbt och mycket/kul för jag gör film.
Tidningsläxa(2 har den varje vecka)= sådär. Orka lyssna på nyheter.
Det var våran dag idag. Vi har sovmorgon, men det hade inte jag. Jag hade utväcklingsamtal. Jätte kul....NOT! Jaja nu är det över så det så. Efter skolan var jag med Felicia. Vi hade as kul. Juste nu kommer vi inet ha skola på torsdag eller fredag! jaja som sagt afr jag med Felicia, kul. Vi spelade data Joggade:( eller jag cyklade och så bakade vi småkakor. Dom lev jätte bra och goda. Felicia gick hem sen skom tjuven/Albert. Han hade tagit min cykel. När jag joggade cyklade  jag med felles. hans kompisar skulle visst sova här. Erik, Kalle, agust och micke + albert. Mhm lever livet asså....Jaja kollade på film .
Friky Friday stavas det typ. Bra film. Rolig Den får en 10 av annas knattar. Sen spelade jag lite data. Och nu bloggar jag. Man ska ha kul kul ku. men jag har tråk tråk tråk! jaja ska kolla på nästa film Tånårsliv. Önska mej en bra/hemsk kväll.
Puss// Baumgartnews.



Sjuk:(

Hejsan.
Idag har jag det piss! Ja som det står är jag ju sjuk:(
varför. Det är piss att vara det. Jag vaknade mitt i natten klockan 3 på morgonen. Och kände att jag hade as ont i halsen. Och så gick jag för att ta en alvedon men jag hade jätte svårt att gå för jag var yr:( Sen tog jag min alvedon och gick och la mej. Men det var inet heller så kul för jag svettades och frös. Sen somnade jag om. Och nästa/ idag mår jag piss. Och det var ingen rolig natt. Så mamma och pappa är på jobbet och ajg är skälv hemma. Jag har kollat på simpson och Elisabeth filem(den andra) och Jag ahr bara vilat i dag så. Sen kom våran stäare. Hon kommer från spanien och jajg fattar ingen! Jaja. Nu bloggar jag och ska äta lite. Jag är hungrig. Ja det får bli en piss dag.
Puss// Baumgartnews.

Filmerna jag kollade på.
Simpson= Rolig/ jätte bra.
Elizabeth= Drama, läskrif inte mycket, bra


Lilla Anna. Ler, och är sjuk. passar inte!



Gifta<3

Hejsan.
Idag har det varait skola. Bra skola för vi slutar helv 1! Juho. Jaja. sen kom shalle. Sarah och shalle skulle sova hos oss. men Sarah visste inte att shalle skulle komma. thihi. och så kom shalle. Vi hade det kul kul. Sen klockan halv 5 så kom Sarah. Shalle gömde sej och så kom Sarah in. ja. Sen så öppnade Sarah min klädkammare och där var Shalle. Hon var hittad! Sen hade vi det as kul. Vå åt hemgjord pizza. Men ja dom avr as goda. Jag och Shailee hade bestämt att vi skulle Gifta oss i dag. Sarah älskade iden och så blev det av. För mamma och pappa skulle på bio. Och Albert var hemma men han bryr sej inte. Åh så nu är vi Gifta. Asså fär att vara bästa kompisar hela våra liv! Så kul!
Sen kollade vi på fiml och badade. Gissa hur länge vi var uppe? nej inte 12! 10 över 5! Oh det var kulkul. Nu kommer bilder.
puss//baumgartnews.

Skansen, Darin, BEYONCE!!<33

Hejsan.
idag är det min lyckoo dag. För missade jag skolan för att jag är friendsare och då åkte vi till skansen. Och det var hut kul som helst. För jag var med Ida:) och så såg jag en kändis eller ja någar, Darin, Jenet(venne hur hon stavas), den andra från made in sweden, david från Fredag igen? typ. Star pilots eller hur dom stavas! jaa det var dom. Den som jag tog mest bilder på var Darin! Solklart. jaja. sen när jag kom hem gick/sprang jag hem till felicia. juilia var med ett kort tag. sen gick hon. Felicia och jag spelade lite Sims och så gjorde vi oss ordning till en konsert. juste jag vet att du tänker rätt. Beyonce!!! det ska bli jätte kul!! och med felle ännu roligare!!! Nu ska vi typ äta...eller lite senare. och jg längtar så ajg kan dööö!!!!! ahh hjälp mig NU! Fatta BEYONCE.
Jaja. Nu ska vi åka. Ha en bra dag. //Baumgartnews.


Här har vi henne! BEYONCE!!<33
Hon avr så jävla bra!


Skoldag....

Hejsan.
ja som sagt som jag skrev i morse, ja det var skola. Det var okej/kul. Vi hade månag olika ämnen(4 ämnen)  och det var skönt. Dom var typ, läsa för 6 åringar(allvar det är TRÅK!) och samma lektion var det sv. Vi skriver spökhistorier. As kul! sen avr det, sv/ eng, kul eller ja okej. Sen lunch! ÄKLIGT! sen var det idrott. var inte med för att jag har ont i foten:( sen hde vi slöjd. Slöjd SUGER! Jag gjorde en västa, och blev sedan klar. men nää jag mnåste göra en inne västa! gud asså!! Fast snart är jag klar. Jupo! efter det juste vi fick sluat n halvtimma tidigare i dag. Kul kul. Sen gik vi till rakethallen(eller hur det stavas) och köppte liote gott gott. mums mums. jag avr med Ebba och Johanna. Vi såg en orm. Nu har jag ormförbi eller hur
det nu stavas. det oxå. Vi hade handboll på kvällen. Då träffade jag min äskade Sarah. men shailee kom inte:( Ebba och jag kunde inet vara med, för våra fötter gjorde ont. Så vi var i våran fantasy? ajja. Kom hem vanlig tid.
puss//Baumgartnews.

Mitt kära handbolls lag. ILT! <33333   
Har ingen aning brf jag laddade upp den bilden. ILT!

Nya bloggen!

Hejsan.
Jag har haft många bloggar förut men dom blev inet så bra.
Jag har inte så mycket tid ås jag måste typ gå snart. Så detta får bli ett kort inlägg!
jag ska till SKOLAN. Okej, ibland är det kul. men inet ofta!!
jaja måste gå,
puss //BaumgartnerwS.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0